ALTER B.V.

De wortels van onze firma zijn rond 1935 de grond ingeschoten, de basis door Ed Alter en Van Der Sloot gelegd. De woelige periode in de Tweede Wereldoorlog zorgt uiteindelijk voor de doorstart van het familiebedrijf Ed Alter N.V., later omgevormd tot een besloten ven-
nootschap, en zet zijn vervolgstappen in het bedrijfsleven.

Al sinds die begintijd specialiseert het bedrijf zich in groothandels activiteiten op sanitair- en verwarmingsgebied. Met een centrale en gemakkelijk bereikbare vestiging in Den Haag bedient Alter B.V. de regio Haaglanden, maar ook de regio’s ver daarbuiten.

Onze klanten komen uit diverse hoeken van het bedrijfsleven. Vooral installateurs en loodgieters, maar ook vastgoed bedrijven en aan-
nemers worden vaste klanten, gemotiveerd door een terdege vakkennis van onze baliemedewerkers en levering vanuit directe voorraden. Naast deze specialisten behoren ook hotels en overheidsinstellingen tot onze klantenkring, waarvoor Alter B.V. tevens een sparringpartner is.

Ook het beschikbare assortiment is een belangrijke drijfveer voor onze klanten. Wij werken sinds jaar en dag met vrijwel alle gerenommeerde leveranciers samen en onderhouden deze band nauwlettend.

Onze showroom, gevestigd in hetzelfde pand, biedt ruimschoots vol-
doende gelegenheid om een goede indruk te krijgen van projectapparatuur evenals luxe sanitair- en verwarmingsproducten. Voor een specifieke opgave van de door ons te leveren producten kunt u elders op deze website terecht. Of u nu op zoek bent naar een decorradiator of invulling wil geven aan een omvangrijk project op sanitair gebied, bij Alter B.V. bent u aan het juiste adres. Eventueel kunnen we u adviseren over de zes beschikbare Alupex leidingsystemen die wij uit voorraad kunnen leveren.

Wij vinden het belangrijk dat u, als klant van Alter B.V., een optimale service verdient. Daarom gaan we met de tijd mee en stellen u in de gelegenheid om in een zo kort mogelijke tijd uw doelen te bereiken. Of dat nu via een reactie per E-mail via deze website, een telefoontje of een bezoek aan ons bedrijf is. Altijd is ons uitgangspunt om u de-
zelfde dag op weg te helpen naar uw einddoel: een geslaagd project binnen uw calculatie, of gewoon de juiste keuze van een luxe wastafel en een directe levering van dat product. Dat daar een goede sfeer en een heerlijk kopje koffie bij hoort spreekt vanzelf!

Welkom bij Alter B.V.
Uw adres waar een uitstekende sfeer, zakelijk begrip en vakmanschap achter één voordeur te vinden zijn.

Sanitair en verwarming specialist
tel 070 - 345 28 28    fax 070 - 427 98 69    e-mail info@alter.nl    lid SAWEG Groep